Tot 31 juli 2019: 5 gekochte bollen = 5 extra gratis bollen+ UITVERKOOP + tot 70% direct verrekende korting  Meer informatie ...een 30% op de creatieve accessoires
Mag. 09 - nr. 06 Ajourtrui met korte mouwen

Meer Views

Mag. 09 - nr. 06 Ajourtrui met korte mouwen

Een chique klassieker voor uw avonden, gemakkelijk te dragen op een jurkje of een broek.
We houden van de subtiele gouden en veelkleurige glans van het PARADOU-garen op basis van katoen en linnen, de finesse en het raffinement van de kleine ajours.
U zult dit model met inzetstuk met veel plezier breien en kunt de ajoursteken stap voor stap volgen dankzij de patronen. Kinderspel voor gevorderde breisters.
Gebruikte steken: rijstekorrelsteek, rechte tricotsteek en fantasiesteken met breinaalden van 3,5 mm. Gebruik breinaalden van 50 cm voor een groter breicomfort.
Machinewasbaar, plat drogen.

€ 4,60
kies uw maat :
  • S
  • M
  • L
  • XL
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier
  • PDF

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

Normale prijs: € 8,20

Speciale prijs: € 5,74

Normale prijs: € 6,50

Speciale prijs: € 4,55

Normale prijs: € 3,00

Speciale prijs: € 1,50

€ 1,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen