Tot 31 oktober 2019, geniet van25% onmiddelijke korting, toegepast op het mandje op de hele collectie + ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling van 50€ aankoop. informatie...
Mag. 10 - nr. 07 Babytruitje en slofjes

Mag. 10 - nr. 07 Babytruitje en slofjes

Dit model, een groot succes uit de catalogus van vorig jaar, werd u aangeboden als kit. Voor dit nieuwe seizoen bieden we het u aan in ons nieuwe CALINOU-garen, ultrazacht en aangenaam voor de babyhuid.
We houden van de rugsluiting met drukknopen, het lintje dat het inzetstuk aflijnt en eenvoudigweg de effecten van de verschillende steken.
U zult het met veel plezier breien met inzetstuk, voor een minimum aan naaiwerk en zult dol zijn op de eenvoud van de basissteken.
Gebruikte steken: ribbelsteek en rechte tricotsteek met breinaalden van 2,5 mm.
Mag in de machine gewassen en gedroogd worden.

€ 4,00
kies uw maat :
  • 0 Maad
  • 1 Maand
  • 3 Maanden
kies uw formaat van uitleg :
  • Papier

Pdf-bestanden en magazines, beschikbaar op de site, zijn eigendom van Bergère de France en hun auteurs. Elke gehele of gedeeltelijke reproductie, communicatie of ter beschikkingstelling voor het publiek, voor een vergoeding of gratis, zonder de toestemming van de auteur of diens rechtsopvolgers is illegaal. Dit wordt gestraft met twee jaar hechtenis en 300.000 € boete.

 

€ 8,50
€ 3,60
€ 3,00
totaal : --

beoordeling(en)

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer