Geniet van gratis verzending + 10€ aangeboden voor 49€ aankopen + ontvang de nieuwe brochure met beschrijvingen voor elke bestelling

Wie zijn we?

 

 

Bergère de France, wol Made in France

 

Meer dan een halve eeuw ... Er is geen beter bewijs van onze expertise. Meer dan zeventig jaar van creativiteit en voortdurende aanpassing aan veranderingen in de markt hebben Bergère de France is een belangrijke speler op het gebied van breigaren geweest.

 

Bergère de France werd in 1946 opgericht door Robert Petit en wordt momenteel geleid door zijn zoon en kleinzoon Jean-Louis en Geoffroy Petit. Dit familiebedrijf heeft zijn activiteiten onder andere weten te ontwikkelen door in Lotharingen een van de grootste en mooiste spinnerijen in Europa te bouwen.

 

Het geheim van het succes? De hoogwaardigheid van de Franse industriële middelen en de geheel geïntegreerde structuur. De beheersing van de hele garenproductielijn tot de distributie geeft de onderneming de mogelijkheid om zijn kosten en levertijden te verlagen, wat een aanzienlijk concurrentievoordeel oplevert.

 

 

  

De spinnerij is gevestigd in Bar-le-Duc (Meuse -55), in het hart van Lotharingen, op een overdekte oppervlakte van 40.000 vierkante meter. Hier komt de expertise van bijna 200 werknemers samen binnen de 5 voornaamste sectoren: creatie en marketing, productie en verzending van catalogi, de spinnerij, voorbereiding en verzending van pakketten, de administratieve en commerciële afdelingen.

 

Met als onmisbare onderdelen zijn garencatalogus en de meerdere malen per jaar uitgegeven magazines, de confectiecollecties en het assortiment creatieve hobbyproducten selecteert Bergère de France het beste van de breimode en naaldkunsten om van elke creatie een modern, uniek model te maken.

 

 

 

Bergère de France verspreidt zijn expertise onder beginnende en gevorderde liefhebbers van breien en breiwerk via zijn 5 winkels in Frankrijk en een netwerk van 700 onafhankelijke winkels.  En omdat wij er veel waarde aan hechten om u het leven steeds makkelijker te maken, zijn al onze producten ook verkrijgbaar via onze website met bezorging in Frankrijk en het buitenland.

 

Ontdek snel al onze producten om te breien, u in te hullen of cadeau te doen! Het aanbod van Bergère de France omvat vele producten voor mannen, vrouwen en kinderen, van breigarens tot confectiekleding, via sets voor creatieve hobby’s, borduren en interieurartikelen en alle benodigde accessoires voor alles waar u creatieve zin in hebt!

 

 

  

Kwaliteit : Als laatste industriële spinnerij van breigarens in Frankrijk besteden wij uitzonderlijk veel aandacht aan de kwaliteitscontrole van onze producten. De teams van onze verschillende afdelingen (ontwerp van de collecties, onderzoek en ontwikkeling, spinnerij, kwaliteit ...) werken samen om u steeds weer de beste producten te bieden.

 

Keuze : Duizenden artikelen worden u aangeboden op het gebied van breien, DIY, confectiekleding, creatieve hobby’s en natuurlijk de onmisbare artikelen voor uw comfort thuis.

 

Originaliteit : Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, onze ontwerpteams voor ‘breimode’ en onze professionele breisters bedenken elke dag voor u unieke modeartikelen om u volop te laten genieten van uw passie voor mode en breien en uw creatieve hobby’s.

 

Moderniteit : In samenwerking met de beroemdste Franse stilisten volgen onze teams de grafische- en modetrends op de voet, om u producten te bieden die voldoen aan uw zin in termen van materialen en stijl, altijd vanuit het oogpunt van innovatie en zoeken naar perfectie.

 

Nabijheid : Omdat we u de eerste plaats producten willen bieden die bij u aansluiten, luisteren wij aandachtig naar u. In dit kader staan onze teams telefonisch op 0800 023 09 58, op onze Facebook-pagina tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Wij stellen u ook voor om de producten op onze website een cijfer te geven en er een opmerking bij te plaatsen, zodat wij onze service voortdurend kunnen blijven verbeteren. 

 

 

 

Accueil de l'usine Bergère de France

 

Fils d'acrylique rouge

 

Rubans de laine entrant dans la filature

 

Laine brut rouge en stockage à l'usine Bergère de France