Tot 30 November,30% op breigaren en 20% op de rest van de bestelling. ontvang uw gratis geschenk voor elke bestelling vanaf 50€ aankoop. informatie...

Wie zijn we?

Bergère de France
wol Made in France

Sinds 1946

Meer dan een halve eeuw…

Er is geen beter bewijs van onze expertise. Meer dan zeventig jaar van creativiteit en voortdurende aanpassing aan veranderingen in de markt hebben Bergère de France is een belangrijke speler op het gebied van breigaren geweest.

Bergère de France werd in 1946
opgericht door Robert Petit

en wordt momenteel geleid door zijn zoon en kleinzoon Jean-Louis en Geoffroy Petit. Dit familiebedrijf heeft zijn activiteiten onder andere weten te ontwikkelen door in Lotharingen een van de grootste en mooiste spinnerijen in Europa te bouwen.

Het geheim van het succes ?

De hoogwaardigheid van de Franse industriële middelen en de geheel geïntegreerde structuur. De beheersing van de hele garenproductielijn tot de distributie geeft de onderneming de mogelijkheid om zijn kosten en levertijden te verlagen, wat een aanzienlijk concurrentievoordeel oplevert.

Het bedrijf

De spinnerij is gevestigd in Bar-le-Duc, in het hart van Lotharingen

5 voornaamste sectoren op een overdekte oppervlakte van 40.000 vierkante meter

Creatie en marketing

productie en verzending van catalogi

Spinnerij

Voorbereiding en verzending van pakketten

Administratieve en commerciële afdelingen

Bezoek onze hoofddiensten

Ontdek onze teams via onze video's !De creatie serviceOnze spinnerijDe grafische studio

Bergère de France het is ook :


Een groepering
vaardigheden
van dichtbij

200

werknemers

Met als onmisbare onderdelen zijn garencatalogus en de meerdere malen per jaar uitgegeven magazines, de confectiecollecties en het assortiment creatieve hobbyproducten selecteert Bergère de France het beste van de breimode en naaldkunsten om van elke creatie een modern, uniek model te maken.

Waarom wol Bergère de France kopen ?

Anatomie van een bal gemaakt van ons

 • 100%

  Edel materiaal
 • Kwaliteit

  Als laatste industriële spinnerij van breigarens in Frankrijk besteden wij uitzonderlijk veel aandacht aan de kwaliteitscontrole van onze producten. De teams van onze verschillende afdelingen (ontwerp van de collecties, onderzoek en ontwikkeling, spinnerij, kwaliteit ...) werken samen om u steeds weer de beste producten te bieden.

 • Originaliteit

  Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, onze ontwerpteams voor ‘breimode’ en onze professionele breisters bedenken elke dag voor u unieke modeartikelen om u volop te laten genieten van uw passie voor mode en breien en uw creatieve hobby’s.

 • 100%

  originele creatie
 • 100%

  Franse knowhow
 • Keuze

  Duizenden artikelen worden u aangeboden op het gebied van breien, DIY, confectiekleding, creatieve hobby’s en natuurlijk de onmisbare artikelen voor uw comfort thuis.

 • Moderniteit

  In samenwerking met de beroemdste Franse stilisten volgen onze teams de grafische- en modetrends op de voet, om u producten te bieden die voldoen aan uw zin in termen van materialen en stijl, altijd vanuit het oogpunt van innovatie en zoeken naar perfectie.

 • 100%

  Respect voor het milieu en dieren

Onze winkels


Bergère de France verspreidt zijn expertise onder beginnende en gevorderde liefhebbers van breien en breiwerk via zijn 4 winkels in Frankrijk. En omdat wij er veel waarde aan hechten om u het leven steeds makkelijker te maken, zijn al onze producten ook verkrijgbaar via onze website met bezorging in Frankrijk en het buitenland.

Een netwerk
van

530

onafhankelijke winkels

Ontdek snel al onze producten

om te breien, u in te hullen of cadeau te doen !


Het aanbod van Bergère de France omvat vele producten voor mannen, vrouwen en kinderen, van breigarens tot confectiekleding, via sets voor creatieve hobby’s, borduren en interieurartikelen en alle benodigde accessoires voor alles waar u creatieve zin in hebt !